Uskotko silmiäsi? TV-julkkis laihdutti 140 kiloa – ei ole tunnistaa kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perheestä kertovasta realitysarjasta tunnetuksi tullut perheenäiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman. Sarjassa seurataan amerikkalaisnaisen suurta muodonmuutosta, johon kuuluu roima määrä kauneusleikkauksia.

Nyt rajusti ylipainoinen perheenäiti on onnistunut laihduttamaan huimat 140 kiloa, ja sen seurauksena hänestä on kuoriutunut aivan uusi ihminen. Kuvista on nimittäin vaikea tunnistaa June Shannonia samaksi ihmiseksi kuin aiemmin.

Mama June: From Not to Hot -ohjelmassa paljastettiin myös, että Shannon on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa. We TV -kanavalla esitettävä realitysarja seuraa naisen urakkaa, joka on alkanut laihdutusleikkauksesta jatkuen sinnikkääseen kuntosaliharjoitteluun ja elämäntapamuutokseen.

Myös Mama Junen hiukset, vaatekerta ja meikkaustyyli ovat uudistuneet. Sarjaa kuvataan yhteensä seitsemän jakson verran. Suurta muodonmuutosta suorittavalla naisella on neljä lasta. Jokaisella lapsella on eri isä.