Jymy-yllätys! Uusi Vain elämää -kausi tuplavauhdilla televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Vain elämää -televisiosarjan uusi tuotantokausi kuvattiin äskettäin Espanjan Mondassa, ja sen esittäminen alkaa televisiossa 21. huhtikuuta. Tänään Nelonen paljasti, että sarja esitetään aikaisempiin kausiin verrattuna tuplavauhdilla, eli kaksi jaksoa viikossa.

– Kaudesta toiseen ohjelman fanit ovat toivoneet, että ohjelman ytimessä olevat upeat biisit nähtäisiin kokonaisina. Nyt toiveisiin on vastattu, sillä sekä lounaalla että illallisella nähdään kokonaiset, pitkät versiot kaikista kappaleista, Nelonen perustelee muutosta.

Torstaisin ja perjantaisin esitettävällä uudella tuotantokaudella mukana ovat Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Petra, Samu Haber, Robin, Irina ja Olli Lindholm. Kauden saa kunnian aloittaa Olli Lindholm ja päättää Laura Voutilainen. Vain elämää -jaksojärjestys päivämäärineen löytyy tämän artikkelin alta.

Vain elämää -ohjelman jaksot

Olli Lindholmin päivä pe 21.4.

Petran päivä to 27.4. ja pe 28.4.

Robinin päivä to 4.5. ja pe 5.5.

Irinan päivä to 11.5. ja pe 12.5.

Niken päivä to 18.5. ja pe 19.5.

Samun päivä to 25.5. ja pe 26.5.

Lauran päivä to 1.6. ja pe 2.6.

Encore-jakso to 8.6.