Lentoemäntä ei päästänyt isoäitiä vessaan – pissat housuissa 13 tunnin lennon

Matkailu · Terhi Piiroinen

Los Angelesista Lontooseen matkustanut British Airwaysin lentokone oli myöhässä. Matkustajat odottivat lennon lähtöä lentokentällä kiitoradan tuntumassa. Yksi matkustamossa istuneista oli tyttärensä luokse menossa ollut 87-vuotias Kocharik Tsamouzian.

Iäkäs nainen oli pyytänyt lupaa vessassa käymiseen lentokoneen jonotettua kiitoradalla lähtölupaa odottaen. Lentoemäntä eväsi naisen pyynnön toistuvasti. Lopulta isoäiti joutui tekemään tarpeensa housuun. Hän matkusti koko 13 tunnin lennon itkien häpeäänsä.

Iäkäs rouva ei saanut myöskään tilaisuutta vaihtaa vaatteitaan kuiviin. Hän sai hyvityksenä 40 puntaa, eli 47 euroa. British Airways pahoittelee tapahtunutta. Valitettavasti matkustajat eivät saa liikkua lentokoneessa turvavyön merkkivalon palaessa oman turvallisuutensa vuoksi, Daily Mail uutisoi.