Syöpälasten iPadit varastettiin Meilahden sairaalasta: ”Jos tunnistat itsesi…”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Rikolliset edustavat tunnetusti ihmiskunnan pohjasakkaa, mutta alimpaan sarjaan lukeutuvat ihmiset, joiden rikokset kohdistuvat lapsiin. Nyt Meilahden sairaala on ilmoittanut, että sen lasten syöpäosastolta on varastettu lukusia sairaiden lasten käyttöön tarkoitettuja iPadeja.

Tilanne tuli julkisuuteen, kun perheenäiti Jenna Lähtevänoja julkaisi Facebookissa kuvan ja päivityksen sairaalan ilmoituksesta. Kuvassa nähdään ilmoitus, jossa kerrotaan laitteiden lainaamisesta jatkossa ainoastaan sihteerille kuittaamalla.

– Ihmisten röyhkeys on tässä mennyt yli. Tuolla pelastetaan meidän lasten henkiä, ainakin tekevät siellä kaikkensa. Jos olet vienyt sieltä Ipadin josta on suuri ilo pienellekin lapselle, joka voi viettää kauankin huone-eristyksessä, Jenna Lähtevänoja kirjoitti.

Alunperin lastenosastolla oli ollut toistakymmentä laitetta, mutta nyt niitä on jäljellä enää viisi. Maaliskuun puolivälin jälkeen sairaat lapset eivät ole enää voineet saada iPadia lainaan iltaisin ja viikonloppuisin, kun sihteeri ei ole paikalla.

– Toivon että tämä tavoittaa edes jonkun näistä ihmiskunnan saastoista… laitteita tuskin osasto tulee takaisin saamaan, mutta jos tunnistat itsesi, toivon että tunnet edes pienen kirpaisun jossakin, Lähtevänoja jatkoi.

PÄIVITYS 5.4.2017: Vielä samana päivänä tuntematon hyväntekijä lahjoitti osastolle 10 uutta iPadia. Lue lisää tästä!

Saako tämä sinutkin näkemään punaista? Tuntuuko siltä että haluaisit tehdä asialle jotain?Kyseinen lappu on Meilahden…

Publié par Jenna Lähtevänoja sur lundi 3 avril 2017