Aprillipila postinkantajalle – kirje olikin metrien pituinen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva koomikko Billy Kelly päätti perheineen järjestää postinkantajalle hauskan pilan aprillipäivänä. Postiluukkuun noudettavaksi jätetystä kirjeestä paljastui pahaa-aavistamattomalle postinjakajalle todellinen yllätys.

Kirje näytti postiluukusta roikkuessaan täysin normaalilta. Kun postinkantaja yritti ottaa sitä, paljastui että kuori olikin metrien pituinen. Billy ja hänen vaimonsa kuvasivat salaa autosta miehen yritystä vetää kirjettä ulos.

Pilan luonne paljastui postinkantajalle viimeistään hänen huomattua kirjenkuoren lopussa odottaneen aprillia-tekstin. Kelly jakoi kuvasarjan pilasta ja sen suunnittelusta Facebook-tilillään.

 

Facebook
Facebook
Facebook

Funnin' with the mailman in Lewisburg, PA.

Publié par Billy Kelly sur samedi 1 avril 2017