Mies kuoli donitsiin – syömiskilpailulle traaginen loppu

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Maailmalla erilaiset syömiskilpailut ovat suuressa suosiossa, ja erityisesti Yhdysvalloissa ne ovat jo perinteisiä. Nyt 42-vuotias mies on kuollut osallistuessaan donitsien syömiskilpailuun. Travis Malouff menehtyi sunnuntaina Denverissä yrittäessään syödä 225-grammaista donitsia 80 sekunnissa.

Voodoo Doughnuts -donitsikaupan järjestämässä kilpailussa oli mukana kaksi osallistujaa, joista Malouff tukehtui yllättäen donitsiin ja menetti lopulta henkensä. Silminnäkijöiden mukaan mies oli halkaissut donitsin kahteen osaan ja aloittanut syömisen. 30 sekunnin jälkeen mies joi hieman vettä, otti uuden palan donitsia ja kaatui. Ruumiinavauksen mukaan miehen henkitorvesta oli löytynyt sinne kuulumaton hengityseste.

Donitsien syömiskilpailun voittanut on perinteisesti saanut ilmaisen donitsin ja rintanapin. Nyt Voodoo Doughnuts on ilmoittanut lopettavansa syömiskilpailut, asiasta uutisoinut KUSA-TV kertoo. Tapaus ei ole ainoa laatuaan syömiskilpailuissa, sillä vain hetkeä aiemmin 20-vuotias Caitlin Nelson menehtyi pannukakkujen syömiskilpailussa Connecticutin Fairfieldissä.