Ikean Game of Thrones -tempaus naurattaa – WC-pönttö muuttui rautavaltaistuimeksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskassa sijaitsevassa Ikean myymälässä on valmistauduttu Game of Thrones -sarjan uuteen tuotantokauteen hauskalla tavalla. Myymälään rakennettiin televisio- ja kirjasarjasta tutun rautavaltaistuimen huonekalu- ja kodintarvikeliikkeeseen sopiva versio.

Ikeassa esillä olevan WC-pöntön taakse on aseteltu vessaharjoja niin, että ne näytävät samalta kuin Game of Thronesin valtaistuimen miekat. Yläpuolella on teksti ”Oserez-vous monter sur le trône”, eli uskallatako istua valtaistuimelle.

Kuvat Ikean työntekijöiden tekemästä rakennelmasta lähtävät nopeasti leviämään Reddit-sivustolla. Game of Thronesin seitsemäs tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 17. heinäkuuta.

 

IKEA does some French wordplay with Game of Thrones from funny

IKEA knows wassup from funny