Tutkimus: Känniviestit parempia kuin selvänä lähetetyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaisi puhelimeensa kännilukon, mikä estäisi nolojen viestien lähettämisen pienessä sievässä. Australialainen tutkimusryhmä on nyt testannut miesten luovuutta humalassa ja selvinpäin. Hiprakassa kaksilahkeiset voivat äityä varsinaisiksi sanasepoiksi.

The Expert Editor on testannut miesten sanataitoja humalassa ja selvinpäin. Testiin osallistui 40 miestä, joiden tehtävänä oli sekä ratkoa sanaristikoita että keksiä luovia kampanjoita ideoineen. Tulosten perusteella humalassa olleet miehet suoriutuivat tehtävistä selväpäisiä paremmin.

Syynä voi olla estojen poistuminen. Toisin sanoen mikäli mies on kiinnostunut jostain henkilöstä, kannattaa hänen nauttia muutama napanderi ennen tunteellisten viestien kirjoittamista. Känniääliöksi ei kuitenkaan kannata heittäytyä – se on usealle naiselle pahin mahdollinen turn off.