Kohumainoksesta osuva parodia: ”Maailma Pepsin mukaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media räjähti eilen uuden Pepsi-mainoskampanjan ja sen yhteydessä julkaistun lyhytelokuvan tullessa julki. Lyhytelokuvassa ja mainoksessa näytteli huippumalli ja televisiotähti Kendall Jenner, joka toi rauhan mielenosoittajien ja poliisien välille rauhan yhden virvoitusjuoman avulla.

Pepsin tiedotuksesta kerrottiin vielä eilen, että yritys seisoo mainoksen ja sen sanoman takana. Sen jälkeen Pepsi on kuitenkin päättänyt poistaa mainoksen verkosta. Oli vain ajan kysymys koska mainoksesta alettaisiin tekemään parodioita, ja nopeimmat ovatkin jo ehtineet julkaisemaan omansa.

Nyt autralialainen televisio-ohjelma The Feed on tehnyt mainoksen lyhytelokuvasta parodian, jossa esitellään maailmaa Pepsin silmin. Parodiassa mies korjaa monia vakavia ongelmia yhden Pepsi-tölkin avulla. Hän neuvottelee rauhan Israelin ja Palestiinan välille ja pysäyttää ilmastonmuutoksen. Videolla nähdään myös miten mainos sai ideointipalaverissa alkunsa.