Opossumiemon raskas lasti – poikue nauttii kyydistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikassa elävät opossumit ovat veikeän näköisiä eläimiä. Kaikkiruokaiset pussirotat ovat pörröisiä veijareita, joilla on samankaltainen häntä kuin rotilla. Nyt netissä on videokuvaa poikueensa kanssa kulkevasta emo-opossumista.

Like if you love Animals -niminen sivusto on jakanut Facebookissa hauskan videon opossumiperheestä. Lammen rannassa kulkee todellisessa pulassa oleva suurperheen emo. Kaikki sen poikaset roikkuvat emossa kiinni.

Opossumi on kuin neljällä tassulla kulkeva minibussi tai lastentarha. Pelkästään emon selkäpuolella on yhdeksän poikasta. Vatsapuolella poikasia roikkuu muutama. Tai ehkä enemmänkin. Joka tapauksessa poikasten määrää on vaikea laskea, joten emo on todellinen superäiti!

Wow,That's great video <3Rate 1 -10 and share !

Publié par Like if you love Animals sur dimanche 2 avril 2017