Robert De Niro haukkui Donald Trumpia idiootiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi maailman arvostetuimmista näyttelijöitä, Robert De Niro, on puolustanut kovasanaisesti amerikkalaisia taide- ja kulttuurialan toimijoita. Tribeca Film Festivalin tiedotustilaisuudessa puhunut veteraaninäyttelijä arvosteli erityisesti presidentti Donald Trumpia.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ehdottanut amerikkalaisten taideohjelmien rahoitusten leikkaamista. Robert De Niro on kutsunut maansa presidenttiä jo aiemmin räikeän tyhmäksi hamppariksi, jonka kasvot ansaitsisivat kunnon iskun. Nyt näyttelijän kärkkäät kommentit ovat saaneet jatkoa Good Day New Yorkin haastattelemana.

– Vaikea sanoa muuta kuin se, että rahoituksen leikkaaminen kuulostaa naurettavalta. Se on idioottimaista. Tämä mies on tahrinut presidenttiyden. Hän on häpäissyt presidenttiyden. Kaikki hänen tekonsa ovat enemmän kuin surrealistisia, De Niro tokaisi.

#robertdeniro is not backing off #potus. His new war of words coming up #gdny

A post shared by @rosannascotto on