Sotilas vei poikaystävänsä päätöstansseihin – peliliikkeestä nettihitti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain armeijan sotilas Andres Camilo on noussut hetkessä median otsikoihin poikkeuksellisen rohkean tekonsa johdosta. Mies otti West Point Military Academyn päättäjäistansseihin parikseen oman poikaystävänsä, malli Max Emersonin.

Adres Camilon ja Max Emersonin yhteiskuvat leviävät parhaillaan sosiaalisessa mediassa. Näyttävä pariskunta haluaa rikkoa stereotypioita asevoimien palveluksessa olevien puolesta ja samalla nostattaa positiivista ilmapiiriä sukupuolineutraalin asenteen puolesta.

Molemmat miehet julkaisivat komeita kuvia Instagramiin. Kuvien kommentit ovat pääasiassa asiallisia ja rakastavaisia. Adresia ja Maxia on kehuttu ihastuttaviksi ja monet ovat valmiina puolustamaan pariskuntaa heidän oikeuksien puolesta, Elite Daily uutisoi.

Hello from #gay #army #prom. @andrescamilo___ ?@matthewsuber

A post shared by Max Emerson (@maxisms) on

@andrescamilo___ says "an officer is always the first to dress and last to undress"

A post shared by Max Emerson (@maxisms) on

My date is the best! #GayArmyProm

A post shared by Andrés Camilo (@andrescamilo___) on