Anne Hathaway: ”Rihannan kanssa työskentely ei ollut helppoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryöstöelokuvien klassikosta ollaan työstämässä naisnäyttelijöiden tähdittämää Ocean’s Eight -nimistä elokuvaa. Elokuva on uusi versio vuonna 1960 ilmestyneestä Kovat kaverit -elokuvasta ja vuonna 2001 ensi-iltansa saaneesta Ocean’s Eleven – korkeat panokset -elokuvasta.

Ocean’s Eight -elokuvan päärooleissa tullaan näkemään Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindyn Carter sekä räppärinä ja televisiokasvona parhaiten tunnettu Awkwafina. Nyt Hathaway on kertonut Entertainment Tonight -elokuvan haastattelussa, että Rihannan kanssa työskenteleminen ei ollut aina helppoa.

Näyttelijä Anne Hathaway kertoi, että hän on aina pitänyt Rihannan musiikista eikä ennen kuvauksia tajunnutkaan miten monta kappaletta hän osaa laulaa ulkomuistista. Kuvausten aikana Hathawaylle sattui useita noloja ja kiusallisia fanityttötilanteita, joissa hän alkoi asiaa sen enempää ajattelematta laulamaan ajatuksissaan Rihannan kappaletta naisen ollessa lähettyvillä. Hathawayn täytyi jatkuvasti muistuttaa itselleen, että ei ala laulamaan kuvauksissa Rihannan kappaleita, jotka kuitenkin välillä halusivat tulla naisen mieleen väärillä hetkillä.