Ohhoh! Bill Clintonin veljenpoika mallimaailman kuumin tulokas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidenttinä työskennellyt Bill Clinton ja omaa vaalikampanjaansa toteuttanut vaimo Hillary Clinton ovat yleensä otsikoissa vain poliittisessa uutisoinnissa. Presidenttisuvusta löytyy myös viihdearvoa, sillä pariskunnan veljenpoika luo lupaavaa uraa mallina.

Tyler Clinton on Bill Clintonin veljen, Roger Clintonin poika. 22-vuotias Tyler on vastikään muuttanut Los Angelesista New Yorkiin luomaan uraa huippumuodin parissa. Tyler teki sopimuksen nimekkään IMG Models -mallitoimiston kanssa, ja saman katon alla työskentelevät muun muassa Gigi ja Bella Hadid, Ashley Graham ja Karlie Kloss.

Roger Clinton ei ole täysiverinen sukulainen Bill Clintonin kanssa. Hän on entisen presidentin kymmenen vuotta nuorempi velipuoli. Roger Clinton tekee uraa laulajana ja näyttelijänä. Hän asuu entisen presidentin omistamassa talossa, Heavy-lehti uutisoi.

NOW REPRESENTING: #TylerClinton!

Publié par IMG Models Worldwide sur mardi 4 avril 2017

fresh outta insta jail

A post shared by Tyler Clinton (@tclint) on

?

A post shared by Tyler Clinton (@tclint) on