Kate Hudson paljasti bikinivartalonsa – lomakuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Hudson elää tällä hetkellä sinkkuna kiistettyään lopullisesti huhut, joiden mukaan hän olisi tapaillut vastaeronnutta Brad Pittiä. Hudson on kertonut olevansa deittailun suhteen hieman vanhanaikainen, sillä hän ei usko deittailusovellusten toimimiseen.

Hudson haluaa tavata unelmiensa miehen esimerkiksi kahvilassa. Nyt hänet on kuvattu lomailemassa Havaijilla, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta lomasäästä bikineissä. Hudson löysi rauhallisen makoilupaikan rannan liepeillä kelluvasta ponttoonilaiturista.

37-vuotias Kate Hudson on rakkauden suhteen vanhanaikaisempi ja uskoo enemmän kasvokkain flirttailemiseen. Kate Hudson pitäisi siitä, että joku tulisi suoraan juttelemaan hänelle esimerkiksi kahvilassa. Hudson olisi otettu siitä, että mies esittäytyisi suoraan rennon itsevarmasti ja kysyisi häneltä, että haluaisiko hän viettää miehen kanssa aikaa jonakin päivänä.

Splash
Splash
Splash
Splash