Scarlett Johansson on pettynyt Ivanka Trumpiin: ”Hän ei sano mitään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Scarlett Johansson on ilmaissut moneen otteeseen olevansa hämillään siitä, että feministi ja naisten oikeuksien puolesta aiemmin puhunut Ivanka Trump ei ole enää ilmaissut omia mielipiteitään, joiden täytynee erota Donald Trumpin mielipiteistä. Johansson näytteli Saturday Night Live -sketsissä Ivankaa, jonka haluaisi nähdä puolustamassa naisia isäänsä vastaan.

Sketsi on hajuvesimainos, jossa esitellään Ivankalle suunniteltu Rikoskumppani-niminen tuoksu. Tuoksun mainoslause on: ”Tuoksu naisille, jotka voisivat saada kaiken pahan loppumaan, mutta eivät tee mitään”. Nyt Ivanka Trump on viimein ottanut kantaa hänen vaitioloonsa mediassa.

Ivanka Trump oli CBS-uutisten hastateltavana, jossa häneltä päästiin viimein kysymään suoraan, että mitä mieltä hän itse on esimerkiksi abortista ja perhesuunnittelusta tai naisten ja homojen oikeuksista. Tuttuun tyyliinsä Trump ei kuitenkaan vastannut itse kysymykseen vaan siihen mitä hän haluaisi sanoa kriitikoille.

Ivanka Trump kertoi, että hänen isänsä kyllä tietää mistä asioista he ovat eri mieltä. Ivanka kertoi tukevansa isäänsä julkisesti vain asioissa, joiden takana hän seisoo itsekin, ja pysyvänsä poissa tieltä sellaisissa asioissa, joiden suhteen hän on eri mieltä. Naisen vastaus oli jälleen hyvin harkittu, mutta monet ovat olleet nimenomaan pettyneitä siihen, että nainen ei vaikutusvaltaisessa asemassaan seiso enää julkisesti aiemmin puolustamiensa arvojen takana vaan kertoo suljettujen ovien takana isälleen olevansa eri mieltä.