Uber paljasti Suomen suosituimmat kohteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taksibisneksen ympäri maailmaa mullistanut Uber on paljastanut ensikertaa mihin kohteisin sen autoilla tulee Helsingissä eniten kyytejä. Uberin mukaan sen sovelluksen on ladannut pääkaupunkiseudulla jo 150.000 käyttäjää.

Uber näyttää olevan erityisesti laivamatkailijoiden suosiossa, sillä sen Top 10 -listalta löytyy Länsisatama, josta lähtevät laivat muun muassa Tallinnaan. Viime vuonna sataman kautta kulki seitsemän miljoonaa matkustajaa, ja se näkyy myös Uber-taksien käytössä. Länsisatama on Uberilla suositumpi kuin esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokenttä. Valtaosa satamaan matkaavista on palvelun mukaan turisteja.

Kymmenen suosituimman helsinkiläisen Uber-kohteen joukossa on myös muun muassa Stockmann, jota käytetään usein päätepisteenä kuljettaessa kaupungin ydinkeskustaan sekä Otaniemen kampusalue, jossa sijaitsee muun muassa Aalto-yliopisto ja muutenkin merkittävä opiskelijakeskittymä. Myös Hernesaaren ravintola-alue on suosituimpien joukossa.