Miss Peppu -kisasta diskattu kurvitar rannalla – tyrmäävä vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi kohun myötä pienimuotoiseksi julkkistähdeksi. Taannoin hän joutui ikävään tilanteeseen, kun hänet diskattiin Miss Peppu 2017 -kilpailusta peppuimplanttien takia.

Eilen Liziane Gutierrez kuvattiin nautiskelemassa surffailuhenkisestä synttäripäivästään rannalla Thaimaassa. Hänen muodokas vartalonsa ei takuulla jäänyt keneltään huomaamatta.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash