Hups! Hollantilaismallin bikinit paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen mallitulokas Anouk van Kleef ei ole vielä suomalaisille tuttu kaunotar, mutta hän nousee mahdollisesti kuluvana vuonna mallimaailman tähtikaartiin. Tai sitten ei. Nyt Anouk on kuitenkin noteerattu ympäri maailmaa, mutta ehkä syystä, josta hän ei itse niin välittäisin nousta otsikoihin.

Anouk van Kleef kuvattiin nimittäin viettämässä rauhallista vapaapäiväänsä bikineissä Miami Beachilla, kun hän päätti suunnata vilvoittelemaan meren aaltoihin. Mallikaunotar tuskin huomasi, että hänen bikininsä vaikuttavat muuttuvan märkinä hieman läpikuultaviksi, joten ne tulivat paljastaneeksi hieman liikaa neitokaisen yksityiskohtia. Anouk on nykyisin Hollannissa Elite-mallitoimiston listoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash