Applen iPhone 8 -huhut saivat vahvistuksen? 70 miljoonaa näyttöä tilattu

Digi · Tim Isokivi

Applen uuden iPhone -mallin odotetaan saapuvan markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Huhumylly uuden puhelinmallin yksityiskohdista käy jo vilkkaana, ja nyt yksi spekuloitu ominaisuus vaikuttaa saaneen vahvistuksen.

Apple on Nikkei-sivuston mukaan tilannut Samsungilta 70 miljoonaa OLED-paneelia. OLED-näytöt ovat tavanomaisia LED-näyttöjä ohuempia, kevyempiä, kirkkaampia, eivätkä ne tarvitse takavaloa. Uutinen viittaisi siihen, että tulevassa iPhone-mallissa olisi kaareva näyttö Samsungin Galaxy Edge -puhelimen tavoin.

Applen odotetaan tuovan iPhone 8 -älypuhelimesta markkinoille kolme erilaista versiota. Kahdessa mallissa olisi perinteiset LCD-näytöt, kun taas kalleimmassa versiossa olisi 5.2 tuuman OLED-näyttö. Siinä ei olisi myöskään lainkaan perinteistä koti-painiketta.