Isä photoshoppasi lapsensa vaaratilanteisiin – sukulaiset kauhuissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dublinissa asuvan Stephen Crowleyn jakamat kuvat voivat helposti saada kenen tahansa sydämen kiihtymään järkytyksestä. Miehen Hannah-tytär näyttää päätyvän niissä tilanteisiin, joissa hengenvaara on lähellä.

Crowleyn kuvat ovat kuitenkin vain taitavan Photoshop-käsittelyn ansiosta. Mies kertoo ajatelleensa, että olisi hauska säikäytellä sukulaisia laittamalla lapsen hurjiin tilanteisiin ilman todellista vaaraa.

Hannahilla on diagnosoitu harvinainen HLH-immuunihäiriö, jonka vuoksi hän joutui viettämään kuusi kuukautta sairaalassa kemoterapian ja luuydinsiirron vuoksi. Crowley kertoo Mashable-sivustolle ottavansa tyttärestään runsaasti kuvia korvatakseen sairaalassa vietettyä aikaa.

Miehen Instagramissa jakamista kuvista on tullut suosittuja, ja Crowley on päättänyt käyttää mainettaan hyvään tarkoitukseen. Hän yrittää nostattaa ihmisten tietoisuutta Be The Match -järjestöä kohtaan. Järjestön tarkoituksena on löytää luuydinsiirtoa tarvitseville potilaille sopivia lahjoittajia.

 

I think the new stair gates may be faulty.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on

I wonder how cold that water is 🤔

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on