Koira elää luksuselämää – saa jopa miniversiot omistajien päivällisistä!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat koirat joutuvat tyytymään kuivaruokaan ja parhaimpina iltoina hintavampiin märkäruokiin. Papillon-rotuinen Tiny on kuitenkin toista maata. Tiny pääsee nauttimaan minikokoisista versioista sen omistajien syömistä päivällisistä.

Tämä selviää Twitter-käyttäjä Ashton Burteyn jakamasta kuvasarjasta.

– Äitini valmistaa koirallemme pienoisversiot siitä ruoasta, mitä syömme päivälliseksi, Ashton kuvailee.

Päivällisistä tehdään Tinylle tietenkin koiralle soveltuvat versiot, joissa ei ole lemmikille haitallisia ainesosia. Ashton kertoo Mashable-sivustolle koiran saaneen aina syödä ihmisten ruokaa. Vasta hiljattain äiti alkoi kuitenkin tekemään Tinylle ikiomia pieniä annoksia.

 

Twitter
Twitter