Pink julkaisi valokuvan kuntosalilta: ”Olen nykyään ylipainoinen”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pink-nimellä musiikkia julkaiseva Alecia Beth Moore sai hetki sitten toisen lapsen hänen miehensä Carey Hartin kanssa. Naisella on jo ennestään tällä hetkellä viisi vuotta täyttänyt tytär Willow Hart. Nyt Pink on palannut jälleen kuntosalille ja kertoo olonsa olevan loistava.

Pink on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka hän on ottanut itsestään kuntosalilla peilin kautta. Pink kertoo rehellisesti, että hän on 160 senttimetriä pitkä ja tällä hetkellä toisen raskauden jälkeen hän painaa 72,5 kiloa. Kaikkien taulukoiden mukaan laulajatar kertoo siis olevansa ylipainoinen.

Pink kertoo kuvatekstissä tietävänsä, että hän ei ole vielä lähelläkään hänen omia tavoitteitaan toisen lapsen syntymän jälkeen. Hän ei silti koe missään nimessä olevansa ylipainoinen. Nainen kehottaakin kuvan myötä fanejaan kuuntelemaan enemmän itseään ja olemaan tuijottamatta siihen millaista numeroa vaaka näyttää.