Poika lähetti exälleen 3 vuotta vihaviestejä – joka päivä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen ei ole aina yksimielinen päätös. Nyt Twitterissä leviää monien mielestä hyvin surullinen tapaus, jossa nuori mies on vielä kolmen vuoden jälkeenkin tapahtuneesta erosta niin katkera, että haluaa muistuttaa siitä entistä tyttöystäväänsä joka aamu samaan aikaan.

Twitter

Nuori mies julkaisi Twitterissä kaksi kuvaa, joissa näkyy hänen herätyskellonsa asetukset ja viestikenttä. Herätyskello on asetettu soimaan joka aamu varttia vaille kahdeksan, jolloin poika haluaa ilmoittaa entiselle tyttöystävälle viestillä vihaavansa häntä.

Moni on pitänyt pojan tekoa tyhmänä ja lapsellisena. Moni asiaa kommentoinut on ollut myös surullinen pojan puolesta, koska hän on selvästikin vielä hyvin kiintynyt edelliseen tyttöystäväänsä eikä ole vielä kolmen vuoden jälkeenkään päässyt hänestä yli.