Teini yrittää pyytää Emma Stonea parikseen tanssiaisiin – teki La La Landin alkukohtauksen uusiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa Yhdysvaltalaiskouluissa valmistaudutaan parhaillaan lukuvuoden kruunaaviin päättäjäistansseihin. Monet nuoret pyytävät parikseen koulukaveria, seurustelukumppania tai ihastusta, mutta eräs 17-vuotias poika päätti tähdätä korkeammalle.

Phoenixin Scottsdalessa asuva Jacob Staudenmaier keksi pyytää prom-parikseen Oscar-voittaja Emma Stonea. Hän teki tämän työstämällä ystäviensä kanssa videon, jossa Stonen tähdittämän La La Land -elokuvan alkukohtaus luodaan uusiksi.

– Kaikki sai alkunsa hullusta ideasta. Kerroin meneväni päättäjäistansseihin Emma Stonen kanssa. Päätin, että homma pitäisi laittaa kerralla isoksi jos aikoisin todella tehdä niin, Jacob kuvaili USA Today -sivustolle.

Jacob ei ole kuullut toistaiseksi vastausta Emma Stonen leiristä. Onnekseen teinipojalla on kuitenkin varasuunnitelma päättäjäistansseja varten.

– Tunnen erään tytön joka lähtisi parikseni mielellään. Hänelle on myös ok, jos Emma päätyy vastaamaan myöntävästi, Jacob kertoo.