Tyttö salakuljetti hevosen vessaan selfiekuvaan – isällä ei ollut aavistustakaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitäpä ei teini tekisi selfiekuvan eteen? Kissojen ja koirien kanssa otetut yhteiskuvat eivät ole harvinainen näky sosiaalisessa mediassa. Ratsastusta harrastava Kait päätti kuitenkin laittaa vielä paremmaksi.

Kait jakoi Twitterissä peilin kanssa otetun selfien, joss ahän poseeraa äitinsä Tucker-hevosen kanssa. Yllättävän kuvasta tekee se, että kuva on otettu tytön kodin vessassa. Tyttö paljasti asian saman tien äidilleen, mutta isällä ei ollut hajuakaan asiasta pitkään aikaan.

– Kerran toin hevosen vanhempieni vessaan peiliselfietä varten, enkä kertonut isälleni kahteen vuoteen, Kait kirjoitti.

25-vuotia Tucker-hevonen painaa lähes 450 kiloa. Kait kertoo Mashable-sivustolle halunneensa ottaa varmasti omaperäisiä selfieitä. Hän valitsi Tuckerin, sillä kyseessä on erittäin rauhallinen ja täten erikoiseen tempaukseen sopiva hevonen.