Dirty Dancing -elokuvasta uusi versio – tässä uudet päänäyttelijät

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tietyt elokuvat kuuluvat yleissivistykseen, ja lähes jokainen on jossain vaiheessa elämäänsä katsonut ne. Esimerkiksi Dirty Dancing – Kuuma tanssi, The Notebook ja Titanic kuuluvat legendaarisiin elokuviin, jotka ovat aiheuttaneet sydämentykytyksiä useille katsojasukupolville. Nyt Dirty Dancing -elokuva on päätetty tuoda tähän päivään ja versioida uudelleen.

ABC-kanava tuottaa legendaarisesta elokuvasta uuden televisioelokuvaversion, jossa pääosia näyttelevät lapsinäyttelijänä monista elokuvista tutuksi tullut Abigail Breslin ja Colt Prattes. Nyt Abigail Breslin julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään hieman esimakua keväällä julkaistavasta elokuvasta.

Fanit ovat olleet todella innoissaan naisen julkaistessa kuvia, joissa päästään vilkaisemaan ikonisten tanssikohtausten maailmaan. Uusi Dirty Dancing -elokuva saa ensi-iltansa televisiossa 24. toukokuuta ABC-kanavalla.

AND just casually dippin' around a fireplace. As one also does. #sneakpeek #dirtydancing

A post shared by Abigail Breslin (@abbienormal9) on

casually dancing around a fireplace, as one does. #sneakpeek #dirtydancing may24th @abcnetwork

A post shared by Abigail Breslin (@abbienormal9) on