Iggy Azalea: ”Laihdutin 7 kiloa viikossa twerkkaamalla”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisräppäri Iggy Azalea julkaisi taannoin uuden Mo Bounce -singlensä. Kappaleen Hong Kongissa kuvatulla videolla nähdään runsain määrin twerkkaamista niin Iggyn kuin siinä esiintyvien tanssijoidenkin toimesta.

Nyt Iggy on paljastanut twerkanneensa videon harjoituksissa ja kuvauksissa niin paljon, että se on käynyt jo hyötyliikunnasta. Tähti väitti uusiseelantilaisen Nova 96.9 -radiokanavan haastattelussa pudottaneensa twerkkaamisen avulla lähes seitsemän kiloa painoa.

– Tein ateriasuunnitelman etukäteen, sillä tiesin että tulisin tanssimaan vähissä vaatteissa. Harjoittelin paljon videota varten ja tiputin 6.8 kiloa viikossa tanssiessani kappaleen tahdissa!, Iggy Azalea kuvaili.

Mo Bounce on mukana Iggyn tulevalla Digital Distortion -levyllä. Tähden toisen albumin oli määrä ilmestyä viime kesänä, mutta hän siirsi sen julkaisua erottuaan ex-poikaystävästään Nick Youngista.