Kissa keskeytti kaupunginjohtajan puheen suorassa televisiolähetyksessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorat lähetykset saattavat tunnetusti keskeytyä yllättävilläkin tavoilla, mutta harvoin yhtä söpösti kuin taannoin Latvian televisiossa. Riian kaupunginjohtajan hastattelu sai nimittäin yllättävän käänteen lemmikkieläimen toimesta.

Nils Usakovs oli vastaamassa suorassa televisiolähetyksessä ihmisten hänelle esittämiin kysymyksiin. Yhtäkkiä kaupunginjohtaja keskeytti puheensa, kun kuvaan asteli mustavalkoinen kissa. Kissa nuuski Usakovsin kahvikuppia miehen tuijottaessa eläintä hiljaa.

Usakovs yritti silittää kissaa, jolloin se päättikin hypätä pois pöydältä. Washington Post -lehden mukaan kyseessä oli hänen oma kissansa Dunka. Kaupunginjohtaja tunnetaan eläinrakkaana miehenä, ja Riian kaupungitalolla asuukin kaksi kissaa.

– Mitä tahansa voi tapahtua, kun kissat määräilevät toimistolla, Usakovs totesi.