Koira jäi yksin liian pitkäksi aikaa – järjesti mielenosoituksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat tuntevat piston sydämessään kun heidän pitää lähteä kotoa ja jättää surumielinen koira yksin kotiin. Omistajat yleensä rauhoittelevat lemmikkiä sanomalla, että he tulevat ihan pian takaisin. Aina tämä ei kuitenkaan täysin pidä paikkaansa.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa iso koira osoittaa omistajalleen hyvin selvästi mieltä, koska nainen on ollut liian kauan poissa kotoa. Koira on ulkona irti, mutta se vain istuu kuistilla eikä riennä tervehtimään omistajaansa niin kuin se normaalisti tekisi.

Tällainen käytös on ilmeisesti omistajalle tuttua sillä hän on osannut odottaa koiran osoittavan mieltään kuvaamalla kotiintuloa. Naisen onneksi koira on kuitenkin melko lyhytvihainen ja antaa naiselle nopeasti anteeksi tullen rakkaan omistajansa luo rapsuteltavaksi.