Koira odotteli kärsivällisesti lempilelunsa korjaamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit kiintyvät nopeasti leluihinsa ja niiden suosikkilelut tunnistaakin aina helposti siitä, että ne ovat kaikista kuluneimmat lelut lattialla. Koirat ja kissat joutuvat harmikseen usein luopumaan suosikkileluista, koska ne menevät liian hurjien leikkien aikana rikki.

Nyt videolla nähdään todella hellyttävä tilanne, jossa Abby-niminen musta labradorinnoutaja katselee kun sen pehmolelua korjataan. Pehmolelu on mennyt leikin aikana rikki, mutta nainen on päättänyt korjata sen ennen kuin kaikki täytteet olisivat tulleet lelun sisältä pois.

Abby istuu todella kiltisti ja kärsivällisesti lattialla naisen vieressä ja katselee kun nainen parsii sen suosikkilelua jälleen uuteen uskoon. Lopulta koiran kärsivällisyys palkitaan kun Abby pääsee jälleen leikkimään korjatulla pehmolelulla.