Kylie Jenner kurvailee sinkkuna näyttävästi – alla luksusmaasturi

Autot Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylie Jenner erosi poikaystävästään räppäri Tygasta. Parisuhteen oletetaan olevan vain katkolla, mutta silti Kardashianin klaanin kuopus on aloittanut näyttävän sinkkuelämän. Nainen on julkaissut seksikkäitä otoksia sosiaalisessa mediassa sekä esitellyt uuden autonsa.

Kylie Jennerin alla kehrää tätä nykyä Mercedes G-Wagon -maasturi, joka on näyttävä maastoauto vaativaan makuun. 19-vuotias nainen voi ajella jatkossa mehukkaalla mersullaan kohti uusia tuttavuuksia. Toiseksi rikkaimman Kardashian-siskoksen tallista löytyy jo luksusluokan Land Roveri, Hollywood Life uutisoi.

Reality-ohjelmasta julkisuuteen singahtanut perhe on panostanut tänä talvena erityisesti ulkonäköönsä. Jokainen sisarusparven jäsen esittelee treenaamisen tuloksia kilpaa sosiaalisessa mediassa pakarat intoa puhkuen. Kylie Jennerin fanimäärä on valtaisa ja varmasti moni mies haaveilee pääsevänsä kaunottaren kainaloon.

kylie fucking jenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on