Tosielämän Täydellinen nainen rannalla – ei uskoisi viisikymppiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset sai aikoinaan valtavan suosion, joka näkyi pian myös realityohjelmien tarjonnassa. Teeman ympärille perustettiin nimittäin nopeasti lukuisia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja, joista Miamin version julkkistähtenä nähtiin Marysol Patton.

Tammikuussa 50 vuotta täyttänyt Patton kuvattiin eilen rannalla Miamissa. Pilalle operoituja kasvoja lukuunottamatta hän näyttää selvästi viisikymppistä nuoremmalta.

50-vuotias Marysol Patton jäi kiinni rattijuopumuksesta tammikuussa 2010, vain puoli vuotta Elsa-äitinsä rattijuopumuspidätyksen jälkeen. Pattonin 76-vuotias äiti Elsa Patton tunnetaan erityisesti pilalle leikeltyjen kasvojensa ansiosta. Tytär on seurannut tässä trendissä äitiään.

Splash
Splash
Splash