McDonald’s ottaa vastaan työhakemuksia Snapchat-videoiden muodossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruokaketju McDonald’s on keksinyt uuden keinon houkutella nuoria työnhakijoita listoilleen. Australian McDonald’s on alkanut ottamaan vastaan työhakemuksia Snapchatissa.

Snaplications-kampanja tuo Snapchatiin McDonald’s-teemaisen filtterin. Käyttäjän ylle ilmaantuu sovelluksessa ravintolan työntekijän puku, ja hän voi lähettää yhtiölle 10 sekuntia kestävän työhakemuksen. Työnhakija saa vastauksena linkin McDonald’sin urasivustolle.

– Opin taannoin paljon Snapchatista 14-vuotiaalta tyttäreltäni. Uskomme olevamme ensimmäisiä maailmassa, jotka toteuttavat jotain tällaista, Australian McDonald’sin operatiivinen johtaja Shaun Ruming kuvailee News.com.au -sivuston mukaan.

McDonald’s työllistää yli sata tuhatta australialaista. Heistä 65 prosenttia on alle 18-vuotiaita. Vastaavasti merkittävä osa Snapchatin neljästä miljoonasta päivittäiskäyttäjästä on nuoria.