Näitä 9 asiaa miehet ihmettelevät naisten käytöksessä eniten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että miehet ja naiset ovat eri planeetoilta. Tämä ei välttämättä kaikissa asioissa pidä paikkaansa, mutta monien tilanteiden suhteen naisten ja miesten ajatusmaailmat saattavat hieman poiketa toisistaan. Nyt miehet kertoivat turhautuneena Redditissä asioita, joita he eniten naisten käyttäytymisessä ihmettelevät.

1. MyöhästyminenNainen ei osaa arvioida aikaa oikein ainakaan silloin, kun kotoa pitäisi päästä lähtemään. Viisi minuuttia venyy nopeasti 20 minuutiksi.

2. Ajan arvioiminenKun naiselta kysyy, että montako minuuttia hänen valmistautumiseensa vielä menee, hän vastaa: ”Minun pitää vielä kuivata hiukset, vaihtaa paita, pakata laukku ja laittaa huulipunaa”.

3. PainajaisetKun nainen näkee unta, jossa mies tekee jotakin väärin, nainen on hänelle oikeasti aamulla vihainen.

4. Meikkaaminen kuntosalilleMiehet ihmettelevät sitä, että naiset meikkaavat kuntosalille, koska meikit kuitenkin leviävät treenaamisen aikana.

5. PaleleminenNaiset eivät aina halua pukeutua sään mukaan, mutta valittavat kuitenkin kylmästä.

6. KorkokengätMiksi naiset laittavat epämukavat kengät jalkaan ja pilaavat illan valittamalla niistä?

7. TekoripsetTekoripsiä ei voi olla enää näkemättä sen jälkeen kun ne on nähnyt. Ne näyttävät epäluonnollisilta ja häiritseviltä.

8. Puhuminen videon katsomisen aikanaNaisella ei ole mitään asiaa niin kauan kun mies ei keskity mihinkään tärkeään. Heti kun mies laittaa mielenkiintoisen videon pyörimään, nainen haluaa alkaa puhumaan.

9. SelittäminenNaisilla menee monien asioiden selittämiseen todella kauan aikaa, koska he kiertelevät ensin asian ympärillä kertoen kaikki mahdolliset kaveri- ja sukulaissuhteet ennen kuin he voivat sanoa mitä on tapahtunut.