New York lintuperspektiivistä – video nostaa matkakuumeen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York on kaupunkilomailijoiden unelmakohde. Ison Omenan katukulttuuri, urbaani ilmapiiri ja pilvenpiirtäjien värittämät maisemat houkuttelevat suomalaisia matkalle päivittäin.

Helsinki-Vantaan lentokentältä operoidaan suoria lentoja New Yorkiin. Kaupungin sykkeeseen on mahdollista päästä myös välistopin avulla, eivätkä lentolippujen hinnat huimaa nykyisellään enää päätä. Edullisimmillaan New Yorkiin pääsee muutamalla satasella.

Pienelokuvia kuvaava Viren Mohindra on julkaissut Facebookissa New Yorkin kaupunkinäkymää lintuperspektiivistä kuvatun videon. Puhutteleva taltiointi esittelee kaupungin sykkeen tavalla, joka saa haukkomaan happea. Kaikki New York Cityssa käyneet tuntevat varmasti kipinöintiä aivojen matkakuumetta aiheuttavassa lohkossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat