StaraTV: Spekti haastattelussa

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Spekti julkaisi juuri uuden Vaikka väkisin -singlensä, jonka vierailevana tähtenä kuullaan Niila. Stara tapasi Spektin, joka kertoo haastattelussa kuulumisiaan sekä valottaa hieman uuden singlensä taustoja.

Samalla keskustellaan myös Spektin taannoisesta matkasta Australiaan ja Uuteen-Seelantiin sekä päivitetään tilanne Spektin koulutuksessa olevan metsästyskoiran osalta. Lisäksi Spekti paljastaa haastattelussa, että tuottajat voivat ilmoittautua tekemään kappaleistaan EDM-tanssiversioita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat