Sugar daddy maksaa sukupuolenvaihdoksen – 21-vuotias toteuttaa suurimman unelmansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista saa luksuselämäänsä rikkaiden miesten avulla. Varkkaita herroja kutsutaan nimellä sugar daddy, sillä he tekevät maskottiensa elämästä suorastaan makean suloista. Sugar babyn tehtävänä on useimmiten ainoastaan olla tukijansa seuranaisena.

Yksi varakkaan miehen seurasta hyötyvä on New Yorkin Manhattanilla asuva Anastasia. Hän on transsukupuolinen ja odottaa pääsyä sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Sugar daddy on luvannut maksaa leikkauksesta aiheutuvat kustannukset, joten Anastasia tekee kaikkensa rahat saadakseen.

Hänen varakas ihailijansa on 40 vuotta Anastasiaa vanhempi. Pari tapasi toisensa nettisivuston kautta vuosi sitten. He kihlautuivat, mutta purkivat rakkauden sinetöinnin yhteisestä päätöksestä. Pari on jatkanut yhteydenpitoa ja Anastasia jatkaa määrätietoisesti kohti määränpäätään ja syvintä minäänsä, Barcroft TV uutisoi.