Wrestling-kaunotar bikineissä – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin maailmassa on yksi supertähti ylitse muiden, sillä Terry ”Hulk Hogan” Bollea on alan kiistaton ykkönen. Lajissa on kuitenkin myös naisten sarja, jonka kilpailijat eivät ole kovinkaan stereotyyppisiä painijoita.

Yksi kauneimmista wrestling-tähdistä on aktiiviuransa jo lopettanut 40-vuotias Torrie Wilson. Nykyisin lähinnä mallintöitä tekevä painija on nähty Suomessakin televisiossa WWE-otteluissa sekä Smack Down ja Raw -ohjelmissa. Nyt neitokainen on ikuistettu lomailemassa Miami Beachilla.

Torrie Wilson valittiin vuonna 1998 Miss Galaxy -kilpailun voittajaksi, minkä jälkeen hänelle tarjottiin wrestling-roolia. Hän aloitti uransa seuraavana vuonna ja liittyi myöhemmin naispuolisten showpainijoiden muodostamaan Vince’s Devils -tiimiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisissa lehdissä ja kahteen kertaan jopa Playboy-lehden kannessa.

Splash
Splash
Splash