Britney Spearsin esiintyminen siirsi vaalit!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears esiintyy Israelin Tel Avivissa ensimmäistä kertaa heinäkuussa. Tapaus on niin suuri, että sen vuoksi on päätetty siirtää jopa merkittäviä vaaleja.

Iraelin työväenpuolueen oli määrä järjestää puheenjohtajavaalit 3. heinäkuuta. Paikallisen Haarez-sivuston mukaan vaaleja päätettiin kuitenkin siirtää vuorokaudella samana päivänä Tel Avivissa järjestettävän Britney Spearsin konsertin vuoksi.

Siirtäminen ei kuitenkaan tapahdu sen vuoksi, että potentiaalisten äänestäjien pelättäisiin menevän mielummin poptähden keikalle kuin vaaliuurnille. Päätökseen vaikutti pääasiassa vaikeudet löytää tarpeeksi turvahenkilöstöä vaalitilaisuuteen. Ongelmia pelättiin aiheutuvan myös siitä että äänestypaikkana todennäköisesti toimiva kokouskeskus sijaitsee aivan Britneyn keikkapaikan vieressä.