Britney Spearsin Las Vegasin show päättyy – tuottanut jo yli 100 miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spearsin Piece of Me -niminen esitys on tullut Las Vegasissa Axis-teatterissa viimein tiensä päähän. Spears ehti esittämään samaa esitystä Las Vegasissa neljän vuoden ajan, joten esitystä pidettiin hyvin menestyneenä.

Tämän vuoden lopussa Spearsin sopimus Axis-teatterin kanssa loppuu eikä sitä Huffington Post -lehden mukaan näillä näkymin enää jatketa. Manageri Larry Rudolph on kertonut, että heidän onkin tämän esityksen jälkeen jo aika siirtyä muihin suunnitelmiin naisen uran suhteen.

Rudolphin mukaan popparin seuraavat peliliikkeet ovat vielä auki ja mikä tahansa on hänen mielestään mahdollista. Las Vegasin esitysten tuotot ylittivät helmikuussa 100 miljoonaa dollaria. Tänä kesänä Britney Spears esittää Las Vegas -rutiininsa myös Israelissa, Filippiineillä ja Japanissa.