Skepta esiintymään Blockfesteille

Festarit Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenvuotista taivaltaan juhlistava Blockfest raottaa jälleen ohjelmistoaan. Tampereen ydinkeskustassa 18. – 19. elokuuta järjestettävän kaupunkifestivaalin uusin kiinnitys on brittiläinen grime-suuruus Skepta, joka aloitti uransa DJ:nä ja tuottajana, mutta päätyi nopeasti myös räppäämisen pariin.

Vuonna 2006 Skepta perusti veljensä Jmen kanssa Boy Better Know -kollektiivin, jonka riveissä vaikuttaa tätä nykyä Draken ja Wileyn kaltaisia nimiä. Drake on vakuuttunut Skeptan kyvykkyydestä sen verran paljon, että hän antoi tuoreella More Life -soittolistallaan Skeptalle kokonaan oman kappaleen nimeltään Skepta Interlude.

Skeptan tuorein levy, 2016 ilmestynyt Konnichiwa valittiin useiden eri medioiden toimesta viime vuoden parhaiden albumien joukkoon. Singlet That’s Not Me, Ladies Hit Squad, Man ja erityisesti Shutdown nousivat genren hiteiksi. Tänä keväänä Skeptalta on ilmestynyt jälleen uutta tuotantoa No Security -singlen muodossa.

Samalla Blockfestin artistikattaukseen liittyvät maamme suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva JVG, Tuuttimörkö, Tykopaatti, View ja Töölön Ketterä.