Odottamatön käänne synnytyksessä: Blake Lively pelkäsi lääkärin pudottavan vauvan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat olleet naimisissa yli neljä vuotta ja kasvattaneet tänä aikana perhettään kahdella lapsella. Ryan Reynolds ja Blake Lively vaikuttavat juuri sellaiselta pariskunnalta, joilla on aina hauskaa yhdessä.

29-vuotias Blake Lively kertoi Michael Korsin kanssa totuuspeliä pelatessaan, että hänen miehensä Ryan oli ottanut synnytyssaliin omat musiikit mukaan. Ryan oli laittanut synnytyksen käynnistyttyä salissa soimaan Marvin Gayen legendaarisen Lets Get It On -kappaleen, joka oli saanut lääkärinkin purskahtamaan nauruun.

Marvin Gayen Lets Get It On -kappaletta pidetään yleisesti melko eroottissävyisenä teoksea, jota käytetään monissa elokuvissakin silloin kun pariskunta alkaa rakastelemaan tai lähentelemään toisiaan. Blake Lively kertoi Michael Korsille, että lääkärillä oli niin hauskaa, että nainen oli pelännyt lääkärin pudottavan heidän vauvansa.