Espanjaan Ferrari-teemainen huvipuisto – tässä Euroopan korkein ja nopein vuoristorata

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Espanjan Barcelonan lähelle avattiin viime viikolla uusi huvipuisto nimeltään Ferrari Land. Urheiluautomerkille omistettu teemapuisto soveltuu hurjapäisille kävijöille. Huvipuiston vetonaulana on Red Force -niminen vuoristorata.

Red Force on Euroopan korkein ja nopein vuoristorata. Se kiihtyy sekunneissa 180 kilometrin tuntivauhtiin ja nousee korkeimmillaan 112 metriin. Vuoristoradan tarkoituksena on luoda samanlaista vauhdin hurmaa kuin mitä Formula 1 -autojen ratin takana voi saavuttaa.

Espanjan Saloun kaupunkiin avatun Ferrari-huvipuiston rakennuskustannukset nousivat peräti sataan miljoonaan euroon. Daily Mailin mukaan puiston vihki käyttöön Ferrarin perustaneen poika, Piero Ferrari.

Publié par Ferrari Land sur jeudi 13 mars 2014

Publié par Ferrari Land sur jeudi 6 avril 2017