Isac Elliot ja Benjamin Peltonen CokeTV-ohjelman juontajiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Coca-Colan oma CokeTV aloittaa viikoittaisen ohjelmatarjonnan Suomessa 13. huhtikuuta. Kanavan suomalaisjuontajiksi on valittu Isac Elliot, Benjamin Peltonen, Ilona Ylikorpi ja Dokke Tas. Ennen Suomea samanlainen kanava on perustettu Euroopassa viiteen maahan. Uutta ohjelmaa on luvassa viikoittain.

– Uusi kanava vastaa suomalaisten muuttuneeseen mediakäyttöön ja viihdekysyntään. Kaikista suomalaisista peräti jo 61 prosenttia katselee YouTuben ilmasta sisältöä viikoittain ja 15-24 –vuotiaisista sitä katselee 87 prosenttia, brändivastaava Natalia Pawlikowska Suomen Coca-Colalta kertoo.

CokeTV-ohjelmakonsepti on kehitetty Saksassa vuonna 2014. Se on myöhemmin toteutettu myös Ranskassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Ohjelmia juontavat paikallisesti tunnetut digiajan kasvatit, joiden oma seuraajamäärä on juontotyön ansiosta lähtenyt nopeaan nousuun. Keskimäärin eurooppalaisilla CokeTV-juontajilla on yli miljoona seuraajaa YouTubessa.