Festariviinojen salakuljettaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – parhaat taskumatit esittelyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni festarikävijä tehtailee tapoja, joiden avulla salakuljettaa viinojaan musiikkitapahtumiin ja kulttuuritilaisuuksiin. Yksi perinteisimmistä konsteista on kaataa viinat yhteen viileälaukussa olevaan kylmäkalleen. Toinen keino on ruiskuttaa alkoholia hedelmien, kuten appelsiinien ja vesimelonin sisälle.

Rintavat naiset voivat kantaa viinapulloja poven alla ja rohkeimmat teippaavat pullon housunpuntin suojissa olevaan jalkaan kiinni. Mikäli ei halua lähteä Pelle Pelottomien linjalle viinojen salakuljetuksen suhteen, voi käyttöön ottaa alkoholijuomia salaperäisesti sisälleen kätkeviä taskumatteja. Cosmopolitan-sivusto on esitellyt parhaimmat, ja ne ovat tässä:

1. Kirja

2. Vartalovoide

3. Rannekoru

4. Rintaliivit

5. Hiuslakka

6. Kamera

7. Tamppoonit

8. Kaulahuivi