Koira pakeni eläinlääkäriltä – avasi kolme ovea suullaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ovien avaaminen sujuu vain harvoilta koirilta niiden omistajien onneksi. Nyt Yhdysvaltojen Virginiassa hämmästellään kuitenkin eläinlääkärin klinikalta paennutta pyrenneittenkoiraa, jota ovet eivät pystyneet pidättelemään.

10-vuotias General oli joutunut Aquia-Garrisonvillen eläinlääkäriin siksi aikaa, kun sen omistajat vierailivat sukulaistensa luona. Eräänä yönä koira onnistui kuitenkin pakenemaan. Turvakamerat paljastivat eläimen avanneen yhteensä kolme ovea suullaan.

Koira oli selkeästi halunnut haukata vain raitista ilmaa, sillä se löydettiin seuraavana aamuna makoilemasta läheiseltä pihalta. Generalin omistava perhe oli onnellinen saadessaan tietää koiran olevan kunnossa. Nokkelan koiran kyky avata ovia ei kuitenkaan tullut heille täytenä yllätyksenä.

– General on kuin pieni Houdini. Se saa monet ovet auki, omistaja Travis Campbell kuvaili ABC7-uutisille.

 

GOOD NEWS: General was found a short distance away taking a nap in someone's yard! ———————————————————————WATCH: A 10-year-old Great Pyrenees named General escaped from Aquia-Garrisonville Animal Hospital in Stafford while the family was vacationing. The family is now asking for the public's help in finding their beloved pet.FULL STORY –> http://bit.ly/2nW5ig0

Publié par ABC 7 News – WJLA sur lundi 10 avril 2017

****Update…. General has been found!!Last night at 4 am, one of our boarders opened his run door, and managed to…

Publié par Aquia-Garrisonville Animal Hospital sur lundi 10 avril 2017