Tuskallinen huijaus – donitsin hillo olikin chiliä!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita, joissa nähdään miten kaverukset ovat pilailleet toistensa kustannuksella ja tehneet toisilleen erilaisia jekkuja. Tällä kerralla eräät ystävykset päättivät juksata yhtä kaveriaan tulisella donitsilla.

Nuoret miehet ovat kuvanneet videolle miten he ovat valmistelleet pilaansa. He tekivät tulisesta kastikkeesta ja chilipaprikoista pyrettä, jota he pursottivat donitsin sisään. He antoivat kaverin ymmärtää, että donitsi on hillolla täytetty, mutta todellisuudessa punainen murska donitsin sisällä olikin tulista chilipyrettä.

Videolla nähdään miten kaveri syö donitsia. Hän ehtii ottamaan leivonnaisesta muutaman haukun ennen kuin tulisuus iskee. Kaveri joutuu heti heittämään donitsin pois käsistään ja hakemaan vettä, jolla hän yrittää saada tulisen poltteen pois suustaan.