Pink julkaisi suloisen imetyskuvan – somessa ylistetään rohkeutta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pink-nimellä musiikkia julkaiseva Alecia Beth Moore sai hetki sitten toisen lapsen hänen miehensä Carey Hartin kanssa. Naisella on jo ennestään tällä hetkellä viisi vuotta täyttänyt tytär Willow Hart. Pink on alkanut nyt synnytyksen jälkeen palaamaan urheilun pariin, ja nainen on nähty muun muassa kuntosalilla ja lenkkipoluilla.

Pink on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan aiemmin kuvan, jonka yhteydessä hän ilmoitti aloittaneensa jälleen treenit ja tuntevansa hänen olonsa loistavaksi. Nyt nainen nappasi kuvan patikointiretkeltään, jonne myös pieni kolmekuukautinen vauva oli päässyt mukaan.

Pink piteli vauvaa sylissään kun hän oli lähtenyt patikoimaan. Vauvalle oli tullut matkalla nälkä, minkä vuoksi nainen oli kesken patikoimisen alkanut imettämään poikaansa kävelemisen aikana. Pink oli napannut suloisesta tilanteesta kuvan, jonka yhteyteen hän oli kirjoittanut: ”Patikointi saa meille kummallekin janon!”.

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

A post shared by P!NK (@pink) on