Shia LaBeouf asuu nyt Suomen Lapissa – kommunikoi vain viesteillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on viime aikoina keskittynyt näyttelemisen sijaan performanssitaiteeseen. Nyt hänen, suomalaistaiteilija Nastja Säde Rönkön ja brittiläisen Luke Turnerin tuorein tempaus on vienyt kolmikon Suomen Lappiin.

#ALONETOGETHER-projektissa LaBeouf, Rönkkö ja Turner asuvat kuukauden ajan yksin Lapissa sijaitsevissa mökeissä. Kolmikkoon voi pitää yhteyttä taidemuseo Kiasmaan rakennetusta mökistä. He eivät tule olemaan kuukauden aikana muulla tavoin yhteydessä ulkomaailmaan tai edes toisiinsa.

Taiteilijakollektiivin Kiasman ARS17-näyttelyyn kuuluva tempaus aloitettiin keskiviikkona 12. huhtikuuta. Museon vierailijoiden ja kolmikon välistä viestittelyä voi seurata Kiasman verkkosivuilla.